Hupsis, mikä mäihä!

Tää meidän putkiremontti osui kyllä oivalliseen saumaan. Pakko sanoa, että tää korona ei näy mun henkilökohtaisessa elämässäni yhtään mitenkään. Toistaiseksi. Huomaan jotain erikoista vain kun silmäilen tuoreimpia uutisia tai selaan facebookia.

Me oltais vauvan kanssa tällä hetkellä oltu joka tapauksessa mummolassa, ja täällä muhun iskee aina tämmönen ihmeellinen flegmaattimoodi, etten poistu tästä talosta mihinkään. Ehkä pari kertaa viikossa käväsen pihalla ja kerran kaupassa.

Niin silleen oon vähän kierolla tavalla ollut jopa iloinen tästä, että kerrankin, jumalauta KERRANKIN mää en ole se altavastaaja jolla on jotaki ihmeen hankaluuksia joka saatanan asiassa.

Itseasiassa mulla on jopa hemmetinmoinen tuuri, kun saan olla äitiyslomalla just nyt. Talous ei heilu -toistaiseksi- suuntaan eikä toiseen.

Tiedostan kyllä, että todella monelle tää on ahdistavaa ja stressaavaa eikä mitään rentouttavaa onnen aikaa. Oon vaan niin harvoin (Suomen mittapuulla) ollut mitenkään kovin hyvässä asemassa yhteiskunnan rattailla, että tää korostunut etuoikeutetun tila tuntuu todella virkistävältä.

Tuntuis poliittisesti korrektilta selitellä loputtomiin tätä mun tekstiä, ettei kenellekään tulis paha mieli, mutta tarttis mainita niin monta asiaa ja ihmiskohtaloa, että ne eivät kaikki tähän nyt mahdu.

Kaikkea parempaa kaikille. Öitä!

Yksi vastaus artikkeliiin “Hupsis, mikä mäihä!

  1. Kyllä sitä saa aina välillä ihan vaan iloitakin, kun kerrankin sattuu asiat kohdilleen. Jopa tällaisessakin asiassa. Itsekin olen niiiin onnellinen, ettei enää asuta kerrostalossa, ja että kummankin työ ”sujuu” etänä. Ja ettei ole koululaisia, vaikka ei nuo päiväkoti-ikäisetkään ihan helpoimmasta päästä ole tauotta kotona ollessa…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s