Muutos

Laskettuun aikaan on enää noin kolme viikkoa. On kaikennäköstä vaivaa ja hankaluutta, mutta jotenkin tää on myös ihanaa aikaa. Oon myös rakastunut mun mahaan, mikä on todella outo tunne. Siinä mielessä en haluais synnyttää ihan vielä, kun sitten tää jättiläismaha katoaa. Yhyy!

Vauva liikkuu paljon. Tänään neuvolassa myös sydänäänet kuului super lujaa. Hän voi hyvin.

Nyt mää istun Malminkartanon asemalla ja odotan junaa. Ajattelin ajella kirjastoon. Täällä on ihanan lämmin. Paistaa aurinko. Elokuu on yksi parhaista kuukausista.

Äitiysloma on huippu keksintö. On ihan parasta vaan pyöriä ympäriinsä ja nauttia tästä oudosta välitilasta, missä ei ihan vielä ole äiti, mutta entinen minä alkaa jo unohtua. Olo on sen verran utuinen, ettei tässä mitään normaalia saisikaan tehdyksi.

Sitten kun vauva tulee, on varmaan tosi vaikea muistaa mitä ihmettä oon muka tehnyt ilman lasta. Niin mulle kävi kissankin kanssa. Kun se oli asunut mun kanssa kaksi päivää, ihmettelin, miten oon osannut asua ilman kissaa niin kauan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s