Juhlia

Mun viime viikko oli yhtä juhlimista. Täytin 31-vuotta. Juhlin sitä sunnuntaina vanhempieni ja isoveljen kanssa kakkukahveilla ja vielä maanantaina ittekseni. Menin Kauppatorin laidalle lounaalle ja tuijottelin merta sekä torihulinaa.

Keskiviikkona mulle oli järjestetty BABYSHOWERIT! Olin ajatellut, ettei kukaan uskalla mitään järjestää kun oon vähän (tai oikeastaan paljon) haukkunut kaikki vauvajuhlat. Onneksi kukaan ei muistanut.

Luulin inhoavani yllätysjuhlia, mutta olen ollut väärässä. Sehän oli ihanaa!

Eikä siinä vielä kaikki, torstaina mulla alkoi äitiysloma elikkä MAMMIS! Haha.

Eipä sillä mitään käytännön merkitystä ole, kun oon ollut melkein koko kevään työtön, mutta henkinen vaikutus on kyllä suuri. Musta tulee äiti, tarviin tän lepoajan ennen synnytystä, enkä oo enää mikään säälittävä yhteiskunnasta pudonnut surkimus. Ainakaan tilastoissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s