Ultria ja ampiaisia

Mun tyttäreni painaa nyt arviolta 1285 grammaa. Hän on jo pää alaspäin kohdussa. Tosin en tiedä, voiko hän vielä kääntyillä muihin asentoihin. Lääkäri oli tällä kertaa niin kylmä ja tyly, etten uskaltanut kysyä häneltä mitään.

Sain kesken ultrauksen pyörrytyskohtauksen ja kun vihdoin sain kuiskattua ”oksettaa” mies kääntyi äkkiä pois ja istui tietokoneensa ääreen näpyttelemään. Onneksi viereisessä huoneessa oleva kätilö sattui kuulemaan ja riensi apuun.

Että terkkuja vaan sulle vitun mulkku ja onnea valitsemallasi tiellä. (Virallisessa palautteessa käytin jonkin verran kauniimpaa kieltä.)

Löysin täällä kotona siivoillessani parvekkeen lautojen alta ampiaispesän. Ilokseni sen hävittäminen kuului taloyhtiölle ja ystävällinen tuhoajamies riensi hoitamaan homman.

Mua vähän nolotti kun pesä oli ihan pikkuruinen ja ajattelin että olisin kyllä voinut hävittää sen itsekin, mutta mies hymyili ja sanoi:

– Se on paras hoitaa ajoissa, hyvä kun ilmoitit. Syksyllä ampiaiset on äkäisiä ja pesä olisi saattanut kasvaa isommaksi.

Ihanaa, ettei kaikki ihmiset ole ihan perseestä! Täytyy muistaa laittaa myös kiitospalaute. Useammin kun tulee laitettua valituksia ja kaikkein useimmin ei yhtään mitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s