Hermot kireällä.

Raskausviikko 23. Mää en enää oikein ymmärrä mitään tän maan systeemeistä. Ketä täällä oikein autetaan? Mulle kyllä kerrotaan joka paikassa, että täällä ei jätetä lapsiperheitä asunnottomiksi! Täällä saa heti apua kun vaan pyytää! Kaupunki kyllä tukee muutossa ja vaikeissa elämäntilanteissa, haet vaan sieltä tukea niin kyllä saat!

Ja perseen syvimmät paskat! Sain ilon maksaa ”velkoja” Kelalle 500€, eikä sitä kaupungin ennaltaehkäisevää toimeentulotukea ole missään. Vuokra on onneksi maksamatta, niin ehkä tässä saa vielä luottotiedot kustua.

Tietysti olen onnistunut valitsemaan mun kaikki duunitkin silleen, etten voi tehdä niitä enää kun oon niin vitun raskaana. Nyt kun joku varmasti ajattelee että mitä tuokin valittaa, aina jotakin voi tehdä, niin haista sinäkin vittu.

Ei mulla oikeastaan muuta just nyt. Seuraavaksi alan pakkaamaan tätä kotia laatikoihin ja pesen vähän pyykkiä.

Elämä on juhla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s