Tyttömöykky

Hän on tyttö! Mulle tulee tytär! Tai että ainakaan pippeliä hänelle ei tule. Kun kysyin, että miten varmasti sen voi tässä vaiheessa tietää, niin vastaus oli jotakuinkin että ”kyllä tää tyttöön päin kallistuu. Eihän nämä 100% varmoja ole, mutta ainakaan pojalla ei ole tuollaista” ja hän osoitti epämääräistä kuviota, jossa itse en nähnyt kuin möykyn ja kolme haaleaa viivaa.

Olin eilen varmaan ekaa kertaa koko raskauden aikana oikeasti onnellinen. Muistelen jotain onnen tunteita olleen tuossa helmikuun aikaankin, mutta nyt tuli sellainen hykerryttävä ”TYTTÖ! JESSSSS!”-olo.

Illalla vähän kyllä itketti myös, kun en päässyt jakamaan sitä iloa kasvotusten kenenkään kanssa. Ai paitsi mun kissan, laitoin sille seitä ja join itte kuusenkerkkä-mustikkamehua. Kippis.

No siitä huolimatta iloinen olo jatkui tänäänkin ja äsken tunsin ensimmäistä kertaa vauvan liikkeet myös kädellä tuosta mahan läpi. Outoa että ne voi tuntea, vaikka se on vielä niin pieni! Tää painaa jonku 350 grammaa nyt.

Kävin myös kirpparilla sekoilemassa ja ostin kaksi vauvan mekkoa, sekä yhden tyttömäisemmän bodyn.

Täytyy myöntää, että sekoilin jo maaliskuussa ja ostin pienet kengät. Hieman enemmän tyttölapselle sopivat.

Yksi vastaus artikkeliiin “Tyttömöykky

  1. Onnea! Ja se on hyvä että pääsee vähän sekoilemaan, ja iloitsemaankin. 🙂 P.S. Osta mekkobodeja, mekot ei pysy vauvan päällä, vaan on aina korvissa ja napa paljaana 😛

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s