Rakenneultra

Mul on tänään toinen ultraäänitutkimus. Tunnen itteni vähän tyhmäksi, kun eniten mua jännittää onko se tyttö vai poika, kun ton ultran ns. tarkoitus on tsekata kehittyykö vauva normaalisti ja onks sillä kaikki ok… mutta kun mää niin paljon toivoisin tyttöääää!

Niin ja tänään käsittääkseni lisäksi selviää, pystynkö synnyttämään alateitse vai tuleeko leikkaus. En oikeen tiiä kumpi tuntuu paremmalta. Pelottaa molemmat. Vauva vaan kasvaa koko ajan ja lopulta se täytyy kuitenkin saaha mahasta ulos.

Olisinpa kala! Niillä on nerokkain lisääntymistapa mistä mää oon kuullu.

P.S. Venom jos sää joskus luet tätä, niin tiedoks vaan, että kyllä mää sua rakastan vaikka olisitkin poika tai joku muu. Tää on tämmöstä sellaisen ihmisen hölmöilyä joka ei vielä tiiä äitiydestä mitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s