Koti hukassa

Hitto tää asunnon etsiminen on kyllä järkyttävä suo. Tosi moni vuokranantaja karsii osan hakijoista pois jo ennen näyttöä. En ole päässyt yhteenkään sellaiseen näyttöön missä näin on, enkä voi olla ajattelematta sen johtuvan siitä, ettei mulla ole vakituista työpaikkaa. Tai sitten siitä, että musta on tulossa yksinhuoltaja.

Sitten jos onnistuu pääsemään jonkun kanssa edes juttusille, täytyy posket punaisena selitellä, milläs aion ton vuokran maksaa jos jään kerta ihan just äitiyslomalle, eikä puolisoa ole missään. Tuntuu olevan maailman suurin synti maksaa osa vuokrasta toimeentulotuella.

Sitäpaitsi, mille äitiyslomalle mäkin muka jään? Ei mulla ole mitään mistä jäädä lomalle, mä teen musiikkia ja keikkaduunia.

Helvetti tää Suomi on kyllä ahdasmielinen paikka. Ja joo joo, kuoltais beben kanssa nälkään jos olisin syntynyt esim. Filippiineille, mutta nyt on niin että enpähän ole ja tää Suomeen syntyminen alkaa päivä päivältä tuntua vähemmän lottovoitolta.

P.S. Mun raskaus on nyt puolessa välissä. Aika kuluu pelottavan nopeasti. Ois kyl siistii, jos voisin tarjota tolle tulokkaalle edes kivan kodin… tai edes kodin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s